Varelotteriet

Støt op om Varelotteriet – de støtter Sæby Borgerforening med økonomiske midler

Der er 4 forhandlere beliggende i og omkring Sæby. Man kan købe Varelotteriets lodder her i vores område ved:

Vinspecialisten, Grønnegade 15, 9300 Sæby.

Brunø, Jernbanegade 14, 9352 Dybvad

Let Køb, Hjørringvej 120, Hørby, 9300 Sæby

Læsø Garnspinderi Byrum Hovedgade 19, 9940 Læsø

For over 130 år siden, i 1887, stiftede danske håndværkerforeninger Alm. Dansk Vare- og Industrilotteri – i dag kendt som Varelotteriet.

Lotteriet blev stiftet med det formål at fremme dansk håndværk: Både gennem udlodningen af dansk producerede varer som præmier og gennem overskuddet, der gik til formål, der skulle fremme håndværket og komme håndværkerne til gode. Blandt andet gik overskuddet til landets tekniske skoler og støtte til håndværkere og deres enker.

I dag er varepræmierne skiftet ud med kontante pengepræmier, men både traditionen og tilknytningen til håndværkerforeningerne består stadig, da foreningerne får del i lotteriets overskud, baseret på antal solgte lodder i lokalområdet. Jo flere lodder, der sælges, jo flere midler har foreningerne til rådighed.

Sæby Borgerforening råder over midlerne, som kan bruges til at fremme faget, legater til lærlinge og gode lokale formål. Derudover har Sæby Borgerforening mulighed for at søge Varelotteriet om yderligere midler til særlige formål.

Støt Varelotteriet og Sæby Borgerforening – Vi støtter Sæby

I Varelotteriet trækkes der lod om millionerne to gange om måneden.

Med 205.000 lodder får du Danmarks bedste chance for at vinde hovedpræmien, der altid er på mindst 1.000.000 skattefrie kroner.

På hvert udtrukket nummer følger også en sidegevinst til de to tilstødende lodder – det betyder, at du har endnu bedre chancer for at vinde!

Tag traditionen op og spil på dit personlige lodnummer i Varelotteriet og støt Sæby Borgerforenings virke. Læs mere om spillet og find din lokale på www.varelotteriet.dk